Brainer is een non-profit organisatie die zich richt op het leven en de gebeurtenissen van uitzonderlijke mensen. Op deze site zul je video’s en artikelen vinden van verschillende onafhankelijke filmmakers en schrijvers die vrijwillig content maken voor jou! Hun doel is om jullie te inspireren en te motiveren. Daarnaast hopen ze daar waardering voor te krijgen.

** EDIT ** Dit is een oud artikel, Brainer is geen organisatie meer. Het is nu een grote container geworden waar doordachte creativiteit gedumpt kan worden. 

Hier onder alvast een voorproefje van de mensen die je kunt verwachten!


HERRIE.

De eerste keer toen ik Lars ontmoette zei hij tegen mij: ‘’Je hebt 2 zinnen van het leven, de ene, en de ander. Daar moet je het mee doen.” Excentriek is deze man zeker. Hij heeft een grote passie voor muziek en dat is te zien. Lars speelt in 3 verschillende bands en doet daarnaast ook nog aan improviserend carbaret met zijn alter-ego ‘HERRIE’. ‘’Ik zie iedereen als een goed persoon en kan met iedereen goed omgaan,” zegt hij vol trots terwijl hij een trekje neemt van zijn joint. In de korte docu zie je dat Lars erg gemotiveerd bezig is en altijd druk is met muziek maken. Tevens is het Lars zijn doel om iedereen blij te maken. Lars is vaak half naakt te zien op beeld, maar dat maakt het juist bijzonder. Althans, dat zegt hij zelf. Wij zijn Lars nu al een jaar aan het volgen en het zal zeker een succesvolle documentaire zijn voor Brainer.

TATTOO JOS.
Jos is een voormalig heroïne verslaafde die 10 jaar vast heeft gezeten en daarnaast 7,5 jaar TBS heeft gehad. Hij vertelt hoe het is geweest om verslaafd te zijn aan hard-drugs. Daarnaast vertelt hij hoe het is om een deel van je leven in de gevangenis door te brengen. Tevens vertelt hij hoe het is om je leven weer op te pakken als je bijna 20 jaar vast hebt gezeten. Ondanks Jos zijn extreme uiterlijk is het een erg lieve man. Hij heeft geen moeite om zijn verhaal te vertellen, maar dit zijn vaak schokkende en spraakmakende gebeurtenissen. In december zal de documentaire over Jos online komen.

LEON THE FOX.

Leon is een furry. Dat betekent dat hij een persoon is met een voorliefde voor antropomorfe dieren (dieren die je vaak tegenkomt in strips of films). Hij hijst zich graag in fursuits waarmee hij zich gelijk verplaatst in zijn dierlijke karakter. Leon heeft meerdere kostuums die wel kunnen oplopen tot €3000. Omdat Leon verschillende pakken heeft, heeft hij dus ook verschillende alter-ego’s.

Leon had een fur-walk georganiseerd waar meer als 20 fursuiters aan deel namen. Na de furry walk ging de hele groep zelfs bowlen in pak. Leon doet graag veel in zijn dieren pakken. Hij heeft een eigen youtube kanaal waarin hij alleen te zien is in zijn dieren kostuums. In de documentaire ga je zien hoe Leons hobby tot stand is gekomen en sinds wanneer hij geobsedeerd is geraakt met de ‘furry fandom’’. Binnenkort zal je meer te weten komen over de furries.

ROOIE ROB.
Rob smets AKA Rooie Rob, is bezig om zijn rap carrière op te bouwen. Hij is nu erg actief met beats maken en teksten te schrijven. Rob en zijn clan zijn bezig om een weg op te bouwen naar succes. Rob is een heftig persoon en is naar alles toe in staat. Dit levert soms grappige, maar ook emotionele beelden op. Binnenkort meer over Rob.

LAUREN.
Sinds Lauren is afgestuurd aan fotografie is ze veel bezig met naaktfotografie en alternatieve kunst. Lauren verdiept zich daarnaast ook erg veel in poëzie. Ze maakt aparte kunst en dat is te zien. Haar beelden kunnen soms iets wat schokkend overkomen, maar dat is juist de bedoeling. Haar foto’s hebben een eigen stijl en zijn erg rauw. Binnenkort komt er een artikel online waarin Lauren haar verhaal verteld en wat haar werkwijze is.

Volgende week 11 december komt er ook een nieuwe documentaire uit, het is nog een geheim wat deze documentaire zal inhouden en over wie het gaat. Blijf op de hoogte door onze Facebook, Youtube en Instagram pagina te liken!

Wij zijn nu druk bezig met het zoeken naar nieuwe vrijwilligers, ben of ken jij iemand die graag korte docu’s maakt of artikelen schrijft? Neem dan nu contact met ons op!

EMAIL : Brain3r@outlook.com

Previous projectBrainer Teaser Trailer
Next project Bob Casemier in de Kleine Berg | Full Documentary (NL ONLY)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here